Instagram

Fodbold: VG mod DBG

tirsdag 12. novD. 11/11 spillede VG mod DBG på kunstbanen om håneretten over hinanden det næste års tid. I kampens indledning sad VG på langt størstedelen af spillet men efter 2 min formåede Dyiar ikke at omsætte et straffespark til en 1-0 føring. Efter ca. 7 minutters hårdt pres kom forløsningen i form af en 1-0.

Det første kvarter, indtil 4-0 føringen, sad VG på hele spillet. Koncentrationen svigtede lidt resterende 10 minutter af første halvleg, hvilket gav DBG mulighed for at komme lidt længere frem på banen. Det fik de i imidlertid ikke omsat til nogen scoring og  pausestillingen var derfor 4-0.

Efter halvleg startede VG igen med at dominerer. Særlig Dyiar, der i første halvleg havde gjort sin direkte modstander så rundtosset at han blev skiftet i pausen, fortsatte sin hærgen på kanten til stor frustration for DBG. For det meste blev trylleriet dog ikke omsat til mål da den sidste aflevering manglede.

Midt i anden halvleg fik DBG reduceret til med et enkelt mål på et flot langskud fra egen banehalvdel. I denne situation så VG´s målmand Victor ikke for godt ud.

Slutresultatet blev 11-1 til VG.