Mød­
os

Her kan du dykke ind i VG’s verden:
Vi giver en rundvisning på gymnasiet og viser lidt af alt det indhold, du kan fylde din hverdag med. Du bliver klogere på vores studieretninger og kan også tage en snak med en studievejleder, hvis du vil vide mere.

LIDT OM OS

På VG bliver du en del af vores fællesskab. Vi har plads til dig og til, at du kan fordybe dig i det, der interesserer dig: Nørde det naturvidenskabelige, prøve modet på klatrevæggen, lade dig forføre af litteraturen, blive verdensmester i sprog eller svede igennem i træningscentret. Vi ser dig. Og sørger for, at du både udvikler dig og har det sjovt. Alle kender alle her – næsten. Både elever og lærere. Og vi gør os umage for, at du også synes, VG er et dejligt sted at være.

ÅBENT HUS

Vi holder Åbent hus – på en ny måde. Du kan sidde hjemme og få svar – lige når det passer dig

I oplægget her fortæller vicerektor Vivi Rejnhold Sørensen om alt det, du skal vide.
Og her viser Eva og Emil dig alt det, du kan glæde dig til at opleve her på VG, mens de tager dig med på en tur rundt på skolen.

Eleverne viser rundt på vores studieretninger: Her kan du møde nr. 2 Biotek/Matematik/Fysik eller lytte til noget af den hyggemusik, som drengene fra 3a ville have spillet på det kunstneriske torv hvis vi måtte holde Åbent hus.

Skolen er meget tom i øjeblikket. Normalt er her fyldt med masser af liv. Du kan opleve noget af det liv på vores facebook og instagram.

Vil du vide mere om VG?

Tag bare fat i vores studievejledere – de venter bare på, du kontakter dem. Oplysningerne finder du nederst.

Vi glæder os til at se dig som elev på VG!

Studie-
retninger

Sprog

Du lærer ikke bare at forføre på fransk eller skælde ud på spansk. Vi dykker også ned i kulturen, menneskene, historien og samfundet. Was it something for you? – som de (ikke) siger i udlandet… Se de sproglige studieretninger her.

læs mere

Naturvidenskab

Du bruger dine matematiske færdigheder og logiske tænkning. Og så skal du lave masser af eksperimenter og praktiske forsøg. Fysik, bioteknologi eller kemi? Vælg en naturvidenskabelig studieretning.

læs mere

Kunst

Du kan udfolde og udforske dine kreative talenter her. Du kan dykke ned i musikken, skabe ny kunst og presse grænserne. Vil du have en kreativ hverdag? Så vælg en kunstnerisk studieretning.

læs mere

Samfundsfag

Du får indsigt i mennesker, kulturer og sammenhænge på tværs af normer og systemer. Det er her, du bliver klogere på verden omkring dig – og måske på dig selv?

læs mere

BRUG FOR
HJÆLP?

Har du brug for hjælp til dit valg? Så tag fat i vores studievejledere her – de er altid klar på en snak. Både om STX, studieretninger, fremtiden eller din hverdag lige nu.

Marie-Louise Seerup Initial: ML Fag: RE/DA/
læsevejleder/
studievejleder
Vibeke Højby Marxen Initial: VH Fag: EN/TY/studievejleder
Hanne Blicher Initial: HB Fag: DR/ID/EN/
studievejleder