Mød­
os

Her kan du dykke ind i VG’s verden:
Vi giver en rundvisning på gymnasiet og viser lidt af alt det indhold, du kan fylde din hverdag med. Du bliver klogere på vores studieretninger og kan også tage en snak med en studievejleder, hvis du vil vide mere.

LIDT OM OS

På VG bliver du en del af vores fællesskab. Vi har plads til dig og til, at du kan fordybe dig i det, der interesserer dig: Nørde det naturvidenskabelige, prøve modet på klatrevæggen, lade dig forføre af litteraturen, blive verdensmester i sprog eller svede igennem i træningscentret. Vi ser dig. Og sørger for, at du både udvikler dig og har det sjovt. Alle kender alle her – næsten. Både elever og lærere. Og vi gør os umage for, at du også synes, VG er et dejligt sted at være.

ÅBENT HUS

Vi holder Åbent hus – på en ny måde. Du kan altid komme og se VG

Vi vil så gerne vise dig rundt. Send en sms til pædagogisk leder Erik Jorsal på 30612101 – så får du en aftale om et besøg på VG, når det passer dig.
Du får en rundvisning, vejledning og svar på alle dine spørgsmål om STX, VG, studieretninger og fester.

Du kan også sidde hjemme og få svar – lige når det passer dig

I oplægget her fortæller pædagogisk leder Vivi Rejnhold Sørensen om alt det, du skal vide.
Og her viser Eva fra 1a og Emil fra 3v dig alt det, du kan glæde dig til at opleve her på VG, mens de tager dig med på en tur rundt på skolen.

Eleverne viser rundt på vores studieretninger: Her kan du møde nr. 2 Biotek/Matematik/Fysik eller lytte til noget af den hyggemusik, som drengene fra 3a ville have spillet på det kunstneriske torv hvis vi måtte holde Åbent hus.

Skolen er meget tom i øjeblikket. Normalt er her fyldt med masser af liv. Du kan opleve noget af det liv på vores facebook og instagram.

Transport til og fra VG

Der er mange måder at komme med bus til VG på. Du kan se ruterne her: Busruter til VG. Du kan bruge dit ungdomskort, når du kører med bus. Ungdomskortet er til dig, der er i gang med en ungdomsuddannelse. Med et Ungdomskortet kan du rejse alt det du vil i hele FynBus’ område, samtidig med at du sparer penge, hvis du rejser uden for Fyn. Ungdomskortet koster 390 kroner for 30 dage.  Du kan høre vores kundeambassadører fortælle mere om ungdomskort, plustur og rejsekort her.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på mail: fynbus@fynbus.dk eller på telefonen: 63112200 (Tast 2 for billetter og kort). Vi sidder klar til at betjene dig i tidsrummet:

  • Mandag: 10-17
  • Tirsdag: 10-16
  • Onsdag: 10-16
  • Torsdag: 10-17
  • Fredag: 10-15
Vil du vide mere om VG?

Tag bare fat i vores studievejledere – de venter bare på, du kontakter dem. Oplysningerne finder du nederst.

Intet er, som det plejer i øjeblikket… Det skulle da lige være, at vi glæder os til at se dig som elev på VG!

Studie-
retninger

Sprog

Du lærer ikke bare at forføre på fransk eller skælde ud på spansk. Vi dykker også ned i kulturen, menneskene, historien og samfundet. Was it something for you? – som de (ikke) siger i udlandet… Se de sproglige studieretninger her.

læs mere

Naturvidenskab

Du bruger dine matematiske færdigheder og logiske tænkning. Og så skal du lave masser af eksperimenter og praktiske forsøg. Fysik, bioteknologi eller kemi? Vælg en naturvidenskabelig studieretning.

læs mere

Kunst

Du kan udfolde og udforske dine kreative talenter her. Du kan dykke ned i musikken, skabe ny kunst og presse grænserne. Vil du have en kreativ hverdag? Så vælg en kunstnerisk studieretning.

læs mere

Samfundsfag

Du får indsigt i mennesker, kulturer og sammenhænge på tværs af normer og systemer. Det er her, du bliver klogere på verden omkring dig – og måske på dig selv?

læs mere

BRUG FOR
HJÆLP?

Har du brug for hjælp til dit valg? Så tag fat i vores studievejledere her – de er altid klar på en snak. Både om STX, studieretninger, fremtiden eller din hverdag lige nu.

Marie-Louise Seerup Initial: ML Fag: RE/DA/
læsevejleder/
studievejleder
Nicolai Christian Bruun Initial: NI Fag: BI/KE/studievejleder
Vibeke Højby Marxen Initial: VH Fag: EN/TY/studievejleder