Åbent
hus

Åbent hus.
Kom og oplev Vestfyns Gymnasium.

ÅBENT HUS

Kom til åbent hus kl. 19:00 den 25 januar 2023 og bliv klogere på VG.

Aftenen starter i kantinen med musikunderholdning og information om STX og VG i særdeleshed. Derefter rundvisning på skolen, hvor der kan opleves undervisning i mange af gymnasiets fag.
Der vil være information om studieretninger, 2. fremmedsprog og mulighed for at stille individuelle spørgsmål til elever, faglærere, ledelsen og studievejledere.

Vi håber at se dig!

Tyvstart allerede nu

Du kan allerede tyvstarte nu og lade Vicerektor Vivi guide dig gennem alt det praktiske.
Det er faktisk ok-spændende.

Se selv lige her.

Rundvisning med elever


Tag på rundtur med Hanne og Niels her

Du kan følge med i vores hverdag på Facebook , Instagram og TikTok

 

Vil du vide mere om VG?

Så tag bare fat i vores studievejledere.

Studie-
retninger

Sprog

Du lærer ikke bare at forføre på fransk eller skælde ud på spansk. Vi dykker også ned i kulturen, menneskene, historien og samfundet. Was it something for you? – som de (ikke) siger i udlandet… Se de sproglige studieretninger her.

læs mere

Naturvidenskab

Du bruger dine matematiske færdigheder og logiske tænkning. Og så skal du lave masser af eksperimenter og praktiske forsøg. Fysik, bioteknologi eller kemi? Vælg en naturvidenskabelig studieretning.

læs mere

Kunst

Du kan udfolde og udforske dine kreative talenter her. Du kan dykke ned i musikken, skabe ny kunst og presse grænserne. Vil du have en kreativ hverdag? Så vælg en kunstnerisk studieretning.

læs mere

Samfundsfag

Du får indsigt i mennesker, kulturer og sammenhænge på tværs af normer og systemer. Det er her, du bliver klogere på verden omkring dig – og måske på dig selv?

læs mere

BRUG FOR
HJÆLP?

Har du brug for hjælp til dit valg? Så tag fat i vores studievejledere her – de er altid klar på en snak. Både om STX, studieretninger, fremtiden eller din hverdag lige nu.

Marie-Louise Seerup Initial: ML Fag: RE/DA/
læsevejleder/
studievejleder
Vibeke Højby Marxen Initial: VH Fag: EN/TY/studievejleder
Hanne Blicher Initial: HB Fag: DR/ID/EN/
studievejleder