8 feb

Vestfyns Gymnasium i Glamsbjerg ansætter Søren Hjelholt Hansen som rektor med tiltrædelse den 1. maj 2021.

Søren Hjelholt Hansen er 45 år og er opvokset i Ringe. Han er uddannet Cand. scient. i matematik og kemi på Syddansk Universitet. Han blev ansat på Vestfyns Gymnasium i 2003, hvor han
har undervist og haft en række tillidshverv og ledelsesroller som datavejleder, formand for pædagogisk råd, pædagogisk leder og medlem af bestyrelsen. Søren Hjelholt Hansen tiltrådte i 2016 som vicerektor på Vestfyns Gymnasium og har i denne lederstilling opnået stor indsigt i alle aspekter af driften, økonomien, samarbejdet og trivslen på Vestfyns Gymnasium.

Bestyrelsesformand Ole Nørregaard Jensen udtaler: ”Jeg er meget glad for, at et enigt ansættelsesudvalg har peget på Søren Hjelholt Hansen som rektor på Vestfyns Gymnasium. Søren har bred erfaring med ledelse, undervisning, digitalisering og pædagogik. Denne erfaring er opnået i de mange år, han har været ansat på VG og igennem de professionelle netværk, han er en del af. Søren har konkrete ideer og planer for at øge gymnasiets synlighed i lokalområdet, både i forhold til at tiltrække elever og til at øge samarbejdet med de omkringliggende skoler, institutioner og erhvervsliv. Desuden er Søren meget optaget af at opretholde og videreudvikle det fantastisk gode arbejdsmiljø og den høje grad af elevtrivsel, som vi har på Vestfyns Gymnasium. Bestyrelsen og jeg ser frem til samarbejdet med Søren Hjelholt Hansen og den øvrige ledelse på Vestfyns Gymnasium”.

Søren Hjelholt Hansen er bosiddende i Odense med sin hustru og tre børn. Han er ivrig sportsudøver, tidligere elitesvømmer og spiller på det danske vandpololandshold, og træner for ungdomshold.

Vestfyns Gymnasiums nuværende rektor Ole Toft Hansen har valgt at gå på pension den 1. maj efter 13 år som leder. Han overdrager et moderne, velfunderet og veldrevet gymnasium til sin efterfølger på rektorposten.

Kontakt:

Ole Nørregaard Jensen (bestyrelsesformand)

jenseno@bmb.sdu.dk

Tlf 6011 2368